Merete Fredlev den 19-11-2018
    Kære alle.

I denne uge skal vi have tilsynsbesøg. Vi har sagt farvel til Jytte Vedel, som har stået for tilsynet på vores skole i 6 år, hvilket er det maksimalt tilladte iflg. de  tidligere regler.

På fredag får vi så besøg af Helle Holten, som blev valgt på sidste års generalforsamling på anbefaling fra bestyrelsen. Vi glæder os til at byde Helle velkommen til en skoledag på GP.

Der er allerede nu sat en dato i kalenderen for næste generalforsamling. Den afholdes onsdag d. 27. marts kl. 19, så sæt gerne kryds i jeres egne kalendere, så I kan være med til at gøre jeres indflydelse gældende og til at vælge de forældre, der skal sidde i skolens bestyrelse den næste periode.

Der er lagt information om decembers aktiviteter på intra, så I kan se, hvad der sker på skolen i løbet af december. De første nissehuer har alerede fundet vej til skolen. Og inden længe vil de implicerede klasser begynde at øve lucia og krybbespil.

Der ligger stadig alt for meget glemmetøj i forhallen. Det ville være en god ide med navn i tøjet - det gør det lettere for os at finde ejermændene til det tøj, der ellers sendes videre til genbrug. I denne omgang bliver tøjet fjernet onsdag eftermiddag.

Mange hilsner Merete.

Helle Liff Henriksen den 19-11-2018
    Hermed lidt information om den kommende tid på GP.

Torsdags løb i SFO

• 23-11-2018