Merete Fredlev den 01-12-2018
    Kære alle.

Så blev skolen julepyntet. En hyggelig fredag med dejlig julehygge og glade børn. Besøg af julemanden og julebanko, hvor 6. kl. vandt på både 1. og 2. række, mens 8. klasse fik pladen fuld først.

Som altid er der præmie til den flotteste juledør og det fineste lokale på både den store gang og i indskolingen. Vinderne afsløres til morgensang mandag.

I løbet af december står 8. kl. for julekonkurrencer i forbindelse med den daglige morgensang. Allerede nu er mange meget optaget af, hvad opgaverne kommer til at gå ud på.

I den kommende uge har vi flere aktiviteter ud af huset, 8. kl. skal i Folketinget mandag, mens både 1. og 3. kl. skal i teater henholdsvis torsdag og fredag.

Onsdag eftermiddag er der julehygge i sfo'en, hvor vi håber at se mange forældre til en hyggelig eftermiddag.

Samme eftermiddag får vi besøg af 3 udbydere af legepladser - og derefter er der bestyrelsesmøde.

Snart er skole-hjem-samtaler afholdt i alle klasser. Vi mangler kun 6. kl. I denne uge havde vi forældrene fra 0. kl. til samtaler. Det glæder mig utroligt meget at høre tilbagemeldinger fra alle forældre om, at vores større elever er fantastisk søde og omsorgsfulde overfor vores mindre elever. Vi ser det selv i dagligdagen, men stor ros til jer alle på den store gang. Rigtig dejligt at forældrene også bemærker det.

Fortsat dejlig adventsweekend til alle.
    Mange hilsner Meretesmiley.
    Helle Liff Henriksen den 19-11-2018
    Hermed lidt information om den kommende tid på GP.

Juleklip 2018

• 13-12-2018