Merete Fredlev den 28-06-2018
    Kære elever, forældre og personale.

Vi nærmer os med hastige skridt den forestående sommerferie.

I morgen er sidste skoledag, hvor 0. - 2. kl. har afslutning i deres klasser ml. kl. 8. - 9.30, hvorefter sfo'en står klar til at tage sig af børnene.

Kl. 8.45 spiser 9. kl. og deres familier morgenmad på lærerværelset, og kl. 10 samles 3. - 9. kl. med familie og personalet i Multisalen i Stengård Kirke. Her afholder vi vores fælles sommerafslutning og sender 9. kl. videre "ud i livet". Alle følges tilbage på skolen bagefter, hvor afgangselever, forældre og personale ønsker hinanden god sommer efter elevernes obligatoriske dans omkring flagstangen.

Alle elever har fået/får årsskrift med hjem - det er blevet så fint med indlæg fra alle klasser og en masse skønne billeder fra årets gang på GP. Årsskriftet kan også læses under information på hjemmesiden.

Skemaerne for næste skoleår er klar til at blive lagt på intra, hvor de vil ligge snarest muligt i næste uge. Vi er nødt til at afvente oprykning til næste skoleår på skoleintra, inden vi taster dem ind - ellers får klasserne forkerte skemaer.

Jeg vil ønske alle en fantastisk sommer - vi er allerede godt forvænte med det skønneste sommervejr - men forhåbentlig fortsætter det også ind i sommerferien.

Skolen starter igen mandag d. 13. august med klasserlærertid fra kl. 8 - 10, hvorefter der er almindeligt skema.
    Kl. 9 samme dag starter  0. kl. i "rigtig" skole sammen med deres skolevennersmiley.

De varmeste sommerhilsner med tak for et dejligt skoleår

Merete.

Karameldag 2018