Opslagstavlen

Kære alle.

Så blev det rigtig vinterkoldt. Det er vigtigt, at børnene er klædt godt på til vejret, da man stadig er ude i pauserne, medmindre det er så vådt og koldt, at vi sætter skiltet med indevejr op.

Vi er blevet færdige med den planlagte trivselsundersøgelse i sidste uge. Nu skal vi have kigget på elevernes input og se, om der er områder, der kræver mere fokus.

I den kommende og næste uge igen uge skal 7. kl. på Jobsnuser-kursus på Gladsaxe Ungdomsskole. Det varer fra onsdag til onsdag. Alle elever har valgt et værksted, hvor de skal arbejde sammen med elever fra andre skoler i Gladsaxe. Der er altid en lærer fra klassen med alle dage, som kan tale med og vejlede eleverne, hvis der er problemer undervejs. Det plejer at være en rigtig god uge for klasserne, så det bliver spændende at få feedback fra 7. kl., når besøget er slut.

Onsdag afholdes bestyrelsemøde. Jeg vil i den forbindelse gøre opmærksom på skolens årlige generalforsamling, som afholdes onsdag d. 27. marts kl. 19. Det er her, der er mulighed for at stille op til bestyrelsen enten som bestyrelsesmedlem eller som suppleant. Indkaldelse til generalforsamlingen udsendes via intra primo marts. Sæt gerne kryds i kalenderen.

Vi har stadig lidt trafikale problemer om morgenen, hvor man glemmer at respektere regler for parkering. Det er ikke tilladt at parkere ved lågen, hvor man skal ind med sin cykel. Forbudet gælder hele stykket med brosten i kantstenen, dvs. forbi naboens lange indkørsel. Det er selvfølgelig heller ikke tilladt at sætte børn af under skiltet med standsning og parkering forbudt overfor lågen. Det skaber trafikpropper.

Hilsen Merete.
    Merete Fredlev den 20-01-2019