Gladsaxe Privatskole 

                           Skolen for dit barn

image

Opslagstavlen

 • ikon
  Kære alle.

  Som alle andre har vi i den sidste tid brugt rigtig meget tid på at få alt på plads omkring den nye persondataforordning, som træder i kraft i dag.  Alle er sikkert som vi blevet bombarderet med mails på grund af de nye regler på området.

  Vi har sendt en samtykkeerklæring ud til alle forældre på skolen, hvor I skal krydse af, hvilke oplysninger vi må indhente og opbevare. Alle erklæringer vil blive opbevaret i en mappe i et aflåst skab.

  I dag skal vores 2. og 3. kl. overnatte i Sejlklubben ved Bagsværd Sø sammen med Sfo-personalet. Rigtig god fornøjelse til børn og voksne.

  I næste uge er der et par omlagte dage på skolen. Onsdag er der fodbolddag på AB's baner fra kl. 9 - ca. 14.30  Alle klasser deltager - med undtagelse af 9. kl., som har andre planer.

  Torsdag er det klasselærerdag fra kl. 8 - 12, hvorefter Regnbuen åbner. Årsagen er selvfølgelig, at vi skal holde Karameldag, hvor 9. kl. fejrer deres sidste skoledag, inden de mundtlige eksamener starter i uge 23. På GP foregår dagen altid i en sjov og munter stemning, hvor alle både store og små har en fornøjelig dag med eller uden vandkamp. For det meste kaster alle sig ud i løjerne, så skiftetøj denne dag er en god ide.

  Samme dag om eftermiddagen skal 3. kl. så igen kaste sig ud i vandkamp i forbindelse med deres sidste dag i Regnbuen, da de fremover skal gå i klub på Bagsværd Fort efter skoletid.

  Fredag morgen skal vi tage imod de nye 0. kl. elever. Alle var på besøg i onsdags til et hyggeligt arrangement med forældre og søskende. Rigtig sjovt at møde alle børnene. Vi glæder os til at byde dem varmt velkommen på GP.
  Rigtig dejlig weekend til alle.

  Mange hilsner Merete.
  Merete Fredlev den 25-05-2018