Klar parat ny hurtig skolestart.

Hej

Tobias er startet i 2 klasse på Gladsaxe Privatskole. Vi havde hørt rigtig godt om skolen og heldigvis var der plads.Vi blev hurtigt inviteret  til en samtale med skolelederen Merete og Linnea som er lærer i 2 klasse, begge var virkelig meget imødekommende og super engagerede i deres arbejde. Vi fik en snak og en rundvisning og blev virkelig positiv overrasket over f.eks.

1) Deres fælles morgensang for alle klasser som finder sted hver morgen kl. 8 ude på gangen

2) Den generelle ro der hersker over hele skolen

3) De faste forskellige ture de tager på som Zoologisk Have i en hel uge og teaterstykket på Frilands Museet.

4) Besøg Gladsaxe Privatskole, et besøg er endnu en rigtig god mulighed Gladsaxe Privatskole tilbyder det vil sige at ens barn/børn kan komme og se/prøve skolen/SFO´en i en periode for at se om det er noget.

Hvilket var det bedste for os, at Tobias allerede kunne komme på besøg dagen efter vores samtale. Første dag vi hentede Tobias i SFO´en blev vi mødt af Anne som er primær pædagog i 2 klasse. Hun fortalte lidt om hvordan de starter SFO´en hver dag ved at pædagogerne går ind i klasserne, og sørger for at alle har nogle at lege med. Hvilket vi synes er fantastisk. Børnene er ude hver dag i mindst 1 time om dagen, hvilket vi synes er rigtig godt så man lige for noget frisk luft nu hvor man har siddet indendørs i mange timer.

Allerede efter første dag kom Tobias hjem, hvor hans humør rigtig højt. Hans egen beskrivelse af første dag lød sådan her: ”Dette har bare været den bedste dag for de har været så søde ved mig og jeg har allerede fået nye venner"

Og siden har Tobias kun været blomstrede. Vi har oplevet at både lærer og pædagoger er meget imødekommende og viser stor interesse for både børn og forældre. Og er synlige samt de er der for børnene hele tiden. Derudover laver sfo´en ture/arrangementer så som julehygge hvor man spiller julebanko og spiller rundt om bordet hvor man kan vinde de forskellige ting som ligger på bordet og ture til svømmehallen.

Grundet alle disse positive ting, har vi nu skiftet skole til Gladsaxe Privatskole, I skal have en rigtig stort tak fordi I alle har taget så godt imod både Tobias og os som forældre.

Håber alle får en dejlig jul og kommer rigtig godt ind i det nye år.

Tobias, Rebecca og Daniel

Derfor valgte vi GP

Vi valgte Gladsaxe Privatskole fordi den i virkeligheden nok lignede den folkeskole vi selv huskede og godt kunne lide!
Gode ting ved skolen:
- Passende antal elever i hver klasse
- Lille skole med 1 spor (alle kender alle og alle respekterer hinanden)
- Passende antal lektioner
- Ingen "spildtimer" i form af UUV timer som børnene i virkeligheden ikke kan magte oveni!
- Gode og hyggelige traditioner (morgensang, GP nål ved skolestart, flag på 10 års fødselsdag, zoo uge i indskoling, koloni, fodboldturnering, idrætsdag osv.)
- Ture, udnyttelse af den smukke natur i nærheden
- Hurtig konflikthåndtering og trivselsarbejde hver uge
- Godt skolehjem samarbejde (vi føler at vi kan kontakte lærere ved problemer og at det vil blive håndteret)! Vi kunne især godt lide, det der står i skolens forventninger på hjemmesiden om, at vigtige beskeder gives mundligt, da SMS og mails hurtigt kan misforstås, det sender samtidigt et signal om, at "vi har tid til jer"
- Dygtige og sympatiske lærere med en fast og kærlig hånd
- Dygtig og ærlig leder der både kan tale og lytte
- En skole, hvor der ikke hele tiden bliver lavet "forsøg" med børnene, men hvor man virkelig tænker sig om inden noget laves om!
Vi har desuden en forhåbning om, at der ikke vil være lærerskift hele tiden, at de vil kende deres vikarer, at de vil have vikar i få timer! Og at hverdagen i det hele taget ikke er for skiftende!

Kh Jill og Brian ( Marcus 3. klasse)

GP er ikke bare en skole..

Det er en familie, hvor vi og vores børn bliver set og hørt i mængden..

Meget trygt, samt højt fagligt niveau.

Og ikke mindst er der max. 20 elever i klassserne.

Mvh.

Regitze Kyllesbech